Om oss

Når du trenger reparasjon av Volvo/Renault utført av fagfolk i Oslo

Et Volvo/Renault bilverksted for alle dine bilreparasjoner, service og kontroller

Hvorfor bør en eier av Volvo/Renault benytte et merkeverksted? Fordi vi kjenner Volvo/Renault bedre enn noen og gir bilen vedlikehold og reparasjoner i tråd med fabrikkens spesifikasjoner. Som merkeverksted bruker vi kun originaldeler.

Vår kombinasjon av ekspertise på Volvo/Renault, originale deler og konkurransedyktige priser gjør valget enkelt. Kom innom oss eller ring på 22 23 90 53 når du har behov for pålitelig bilreparasjon i Oslo!

Kontakt oss

Merkeverksted

Hos oss jobber mekanikere med høy kompetanse på Volvo/Renault. Alt vedlikehold og reparasjoner skjer med godkjent utstyr og merkedeler, og i tråd med fabrikantens spesifikasjoner. Å benytte et merkeverksted med spesialkompetanse på din bil sikrer topp kvalitet på tjenestene. Vi er stolte av å være en godkjent lærlingebedrift slik at vi kan videreføre vår kunnskap og erfaring og sørge for at Volvo/Renault i Oslo-området får kvalifisert behandling, også i fremtiden.
 

Kontakt oss

Kundeservice

God kundeservice er viktig i bilbransjen. Enten du kan mye om bil selv, eller ønsker at vi skal utføre det meste av vedlikehold og reparasjoner, møter du fagfolk som tar seg tid til å forklare og gi gode råd. Kundeservice er noe vi er opptatt av, og grunnen er enkel: Vi får fornøyde kunder av å gjøre en god jobb. Og de aller fleste syns det er hyggelig å bli tatt imot med et smil.

 

Kontakt oss

Konkurransedyktige priser

Hos G Gustavsson & Sønner Bilverksted AS har vi konkurransedyktige priser. Enten du ønsker service, reparasjoner eller periodisk kjøretøykontroll får du et godt tilbud, men aldri på bekostning av kvalitet og sikkerhet. Har du fått en pris på en jobb, og vi finner det hensiktsmessig å gjøre mer enn opprinnelig avtalt, vil vi alltid snakke med deg først og få din tillatelse. Vi gir uforpliktende pristilbud. 
 

Kontakt oss